Trött på julen….

…och vill snart ta bort julsakerna. Efter nyår packar jag ner det tills nästa jul. Då är det dags att städa och drömma om våren med en bukett tulpaner…det är en tradition för mig. Det är ett av dom vackraste blommorna jag vet.

Nu blir det ljusare dag för dag men våren kan vara riktig jobbig för en del…..jag hade själv problem under februari-april, då jag drabbades av vårdepression…kunde till och med vara sjukskriven när det var som värst och inte gå utomhus, vilket gjorde det ändå värre….eftersom jag inte fick något dagsljus alls då. Men nu för tiden drabbas jag inte av vårdepression, men kan tycka att månaderna fram till april kan var så långa och vädret är ofta är ganska dåligt…..men man får göra det bästa av det och tänka på att dagarna blir ljusare för varje dag som går.

Sen ska man vara tacksam att man överhuvudtaget har ett hem, det är många som saknar det och det hade även kunnat gälla mig också. Tänk att ta sig igenom dagarna utan att ha ett eget hem, inte veta var man ska få sova eller få värme. Är det då så konstigt att många tar droger för att orka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *