Positiva tankar

Att tänka positivt är ju inte alltid lätt…rätt som det är tänker man dom där negativa tankarna igen. Men jag har upptäckt när det gäller mig att efter jag startade den här processen, så varje gång jag kommer ner i en svacka så får jag en påminnelse att fortsätta. Det kan vara en artikel, eller något någon säger, ja det kan vara varsomhelst som får mig att tänka positivt igen.

I går läste jag om en kvinna från Singapore, Anita Moorjani som fick in mig på rätt spår igen. Hennes berättelse är helt fantastisk, har ni möjlighet att läsa den så gör det. Jag fick en riktig knuff i rätt riktnig av att läsa hennes berättelse.

Min man gick igenom samma sjukdom och blev diagnostiserad som obotligt sjuk. Men han bestämde sig att han skulle bli frisk och det blev han. Tankens kraft är så oerhört kraftfull.

Självklart kan man inte förändra något genom att tänka på det, utan det är först när man verkligen tror att så är det som förändringen kan ske och att man har fullständig tillit till det.

Men som sagt var det är inte alltid så lätt och man får hålla på att påminna sig själv hela tiden för det är så lätt att hamna i den negativa spiralen igen. Men det går med mycket arbete.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *