Lurad!!!

Japp, då har man blivit riktigt blåst, känner mig fruktansvärt ledsen och lurad. Skulle till Ekohallen i Borås i onsdags och utanför stod det ett par killar från Mobilizera och ropade på oss. Inte ont anande gick vi fram och pratade med dom. Måste säga att dom var riktigt duktiga försäljare, för det slutade med att vi hade 4 st påsar med prylar med oss när vi gick därifrån. Vad vi inte visste var att dom ljög oss rakt upp i ansiktet.

Min tidigare mobil hade gått sönder för ett tag sen och jag hade funderat på att köpa en sony experia eftersom kameran skulle vara så bra. Men det ville inte killen jag pratade med utan han tog fram en samsung alpha som hade mycket bättre kamera enligt honom och eftersom jag litar på folk trodde jag honom. Den telefonen jag fick hade redan en bruten förpackning och min mans telefon öppnade en av killarna som jobbade där och sen hjälpte dom till att sätta in SIM-korten. Så nu är vi fast med telefoner vi inte vill ha och känner oss grundlurade och blåsta.

Hur kan tre välja att ha dessa som samarbetspartner förstår jag inte. Tycker det är mycket dåligt av tre och alla andra telebolag som sammarbetar med Mobilizera. Det ända telebolag som avbrutit sammarbetet med Mobilizera är Tele 2. Så när avtalet går ut kommer vi definitivt att byta till Tele2.

Vad jag inte kan förstå är hur dessa kriminella personer överhuvudtaget kan sova gott, men än dag kommer förhoppningsvis karman slå till mot dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *